Vores gamle klubhus Søndergaarde 10, Østerby, 9460 Brovst

Selv om huset har fået ny ejer oser stedet fortsat lidt af Øland Jagtforening

I nedenstående artikel fra Fjerritslev Avis den 25. januar 1995 kan du læse om generalforsamlingen i 1995 krydret med diverse oplysninger om klubben. Bl. a. at foreningen også havde åbnet for, at spejderne på Øland kunne benytte huset.

At ringe med en slig klokke koster normalt en omgang. Skulle nogen af vores kære læsere have en mere troværdig historie hører jeg gerne derom. Du kan sende en mail her.

Øland Jagtforening blev, ifølge annonce i Fjerritslev Avis om foreningens 60 års jubilæum (se nedenfor), stiftet den 21. februar 1932.

Der arbejdes på, at få Øland Jagtforenings mangeårige historie beskrevet på denne side til glæde og gavn for nulevende og vore efterkommere.

Historiske avisudklip

Har du besvær med at læse teksterne når du klikker på artiklen så prøv først at klikke på artiklen. Derefter højre klikker du på den åbnede artikel og vælger <Åbn billede på ny fane>. Vælg den ny fane. Nu får du et forstørret billede og kan forstørre yderligere.

200 års kamp for dæmninger til Øland fra øst og vest

Klik og læs hele historien

VI MODTAGER MED STOR TAK EVENTULLE OPLYSNINGER OG  HISTORIER SAMT EVENTUEL BILLEDMATERIALE VORE LÆSERE MÅTTE LIGGE INDE MED OM DERES EGEN ELLER DERES SLÆGNINGES TID I ØLAND JAGTFORENING. TAK.